Katona Csaba, a történelem stand-up doktorának csapatépítő whiskykóstolója igazi master blend: szórakoztató kultúrtörténeti kitekintés minőségi italokkal – és egy gondolatébresztő élettörténettel – párosítva.

Tudjátok, mi a különbség a skót és az ír whisk(e)y között? Eláruljuk, nem csak egy betű… Katona Csaba, a történelem történészdoktorának szórakoztató előadása sem ezt, sem más whisky-történeti kérdést nem kerül ki annak érdekében, hogy bevezessen a gabonapárlatok füstös világába. Az előre egyeztetett, és a kostolóprogram előtt kiszállított tételsor Csaba stand-up műsorával olyan master blend, amit minden csapatépítőre jó szívvel ajánlunk.

CSR a Viszkistől

Lehetőség van a program kiegészítésére is, hogy a csapatépítő mélyebb üzenetet, a társadalmi felelősségvállalás kérdését se hagyja figyelmen kívül. Csaba partnere ezeken a kóstolóbeszélgetéseken nem más, mint Ambrus Attila, az egykori „Viszkis rabló”, aki elsősorban nem kedvenc whisky-jéről, hanem életének tanulságos fordulatairól mesél. Tömény gondolatok, takeaway történetek a Viszkistől.

Létszám minimum / játék: 2
Létszám maximum / játék: nincs
Játékidő: ~ 90min

Egyéb kóstoló programjaink:  SÖR, BOR

 

 

Kapcsolat

  Programjaink elérhetők külsö helyszíneken, és egyedi időpontokban egyaránt.

  Kérjen, cégreszabott ajánlatot!
  Elolvastam és tudomásul vettem a PANIQ INSTANT KFT. Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatóját és Általános szerződési feltételei-t.

  Címünk

  Budapest

  Telefon

  Írj nekünk kérlek :)

  E-mail

  info@paniqinstant.hu

  Social csatornák