Vakon megbízol a csapatodban?

Mit látsz magad előtt, ha arra gondolsz, hogy CSAPAT? Csupa nagy betűvel. Ismerős arcokat az irodai monitorok mögött? Esetleg a saját társaságodra gondolsz a kollégák közül? Azokra, akikre tudod, hogy bármikor, bármiben számíthatsz? El tudod képzelni, hogy milyen lenne, ha 60 percig mindenkinek, mindenkire muszáj lenne számítania?

Ha végigolvastad ezt a bekezdést, csukd be a szemed egy pillanatra és figyelj. Koncentrálj a hangokra, amelyek körülvesznek. Nevezd meg magadban a hangok forrásait: emberek, gépek, a nap hangjai… Meg van?

Most képzeld el, hogy 60 percig így maradsz. Csukott szemmel, felélénkült érzékekkel. Beszélgettél már valaha úgy valakivel személyesen, hogy közben csukva voltak a szemeid? Úgy, hogy csak a hangjára és az illatára tudtál figyelni közben…? Gondolj bele, hogy hogyan telik egy átlagos hétköznapod. Mik azok a dolgok, amelyeket megvalósítasz a reggeli kávé/tea lefőzésétől kezdve, a munkába vezető úton át, egészen az elalvás előtti utolsó tevékenységedig, amelyek elvégzése közben a látásodra, a látottakra hagyatkozol? Van olyan dolog, amit meg tudnál csinálni közülük akkor is, ha nem használhatod a látásod?

Részt tudnál venni az irodai munkában? Vagy más típusú munka mellett döntenél? Tudnál hozni például egy pohár vizet az automatából az asztaltodhoz? Csukott szemmel? Időre? Anélkül, hogy túltöltenéd vagy kilöttyenne egy csepp is? 🙂 Esetleg felismernéd a kedvenc filmed főcímdalát?

Van ötleted arra, hogy hogyan tudnál a csapatod hasznára lenni? Tovább megyünk. Szerinted meg tudnátok oldani bármilyen feladatot együtt? Úgy, hogy nem hagyatkozhattok a látásotokra? Egyikőtök sem?

Mert szerintünk: meg tudnátok oldani. Hogyan? Örömmel megmutatjuk.

Telefonáljatok vagy írjatok ránk, ha Titeket is érdekel a céges partnereink által az egyik leginkább kedvelt programunk. Mi kell hozzá? Egy rátermett csapat. Mit hozunk mi? Minden mást, amire csak szükség lesz. Szakértő trénerünk és a Paniq brand garancia a sikerre.

Tegyetek próbára. Nem fogtok csalódni.

#paniqinstant #csapatepito #blindbar

Kapcsolat

  Programjaink elérhetők külsö helyszíneken, és egyedi időpontokban egyaránt.

  Kérjen, cégreszabott ajánlatot!
  Elolvastam és tudomásul vettem a PANIQ INSTANT KFT. Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatóját és Általános szerződési feltételei-t.

  Címünk

  Budapest

  Telefon

  Írj nekünk kérlek :)

  E-mail

  info@paniqinstant.hu

  Social csatornák