Minden csapat álma, hogy szinergiában működjön. A csoporttagok építsenek egymás erősségeire, kiegészítsék egymást, és figyeljenek egymás szükségleteire.

Az álomcsapatban noha vannak konfliktusok, a szervezeti egységek együttműködő, problémamegoldó módon állnak az érdekütközésekhez.
Előfordult már a Te cégednél is, hogy az egyik kéz nem tudja mit csinál a másik? Hogy az ígéreteket nem szokás betartani, és ha valami baj üt ki, nos itt pedig mindenki azt nézi, hogyan tudja fedezni magát, mert a bűnbakok keresése az első…?

Ha igen, ne aggódj, ez nem csak Nálatok van így. Ez nem megy magától, ezen időről időre dolgozni kell, főleg, ha a szervezeti egységeknek – saját céljaikból eredően mások az érdekei.

Szinergia programunkban játékos módon megtapasztaljuk az egymásrautaltságot, és közösen dolgozunk majd azon, hogy melyek legyenek az “új szabályaink”, egy olyan szervezetben, ahová mindannyian szeretünk bejárni dolgozni. Ahol a szervezeti egységek nem “ellenségek”, és nem riválisok, hanem ugyanannak a testnek a tagjai…

Fontos: Minden érintett legyen végig jelen a programon, különben a tréning kimenete más lesz!

Basic

Fél nap

Medium

1 nap

Optimum

X

2 nap

Kapcsolat

Programjaink elérhetők külsö helyszíneken, és egyedi időpontokban egyaránt.

Kérjen, cégreszabott ajánlatot!
Elolvastam és tudomásul vettem a PANIQ INSTANT KFT. Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatóját és Általános szerződési feltételei-t.

Címünk

1082 Budapest
Futó u. 35-37.

Telefon

+ 36 20 25 999 51

E-mail

info@paniqinstant.hu

Social csatornák