Mi lenne, ha a csapatépítésnek igazi tétje, és még társadalmi haszna is lenne? Nyomjátok le a kedvenc színészeteket egy izgalmas játék keretében, és támogassatok közösen egy jó ügyet.

„Színház az egész világ / És színész benne…” Ha be tudjátok fejezni az idézetet, az már pontot ér, a pontoknak pedig ebben a csapatépítő játékban valódi tétje van. A játék felépítését úgy alakítottuk ki, hogy ne csak élvezetes – és CSR-kompatibilis – legyen, hanem igazi lehetőséget adjon a csapattagok kezébe. Ha sikerül legyőznötök a színész-ellenfelet, nyereményeteket felajánlhatjátok egy nektek fontos, jó ügy számára.”

Nyeremény? Színész? Mi ez az egész?

A Színház az egész című csapatépítő játékban maximum 25 fős csapatok vehetnek részt, akik ismert színészekkel és művészekkel, köztük játszhatnak interaktív játékokat. A csapatnak előzetesen lehetősége van a színész kiválasztására (ehhez egy külön listát kínálunk), ám mindez felárral bír – és természetesen növeli a csapatépítés tétjét.

Az alapdíjat meghaladó összeg, vagyis a tét a játék végeztével arányosan megoszlik az Ügyfél csapata és a Színész között attól függően, hogy melyik fél, hány pontot szerzett a csapatépítő során. A színész – és természetesen a csapat is – a játék végeztével nyilvánosan megosztja a résztvevőkkel, hogy a nyereményével mely független színészeket támogató szervezetet, vagy az ügyfél esetében más civil szervezetet kíván segíteni a társadalmi felelősségvállalás jegyében.

Létszám minimum / játék: 6 fő
Létszám maximum / játék: 25 fő / játék
Játékidő: ~ 80 min (ígény esetén rövidíhető)

Kapcsolat

  Programjaink elérhetők külsö helyszíneken, és egyedi időpontokban egyaránt.

  Kérjen, cégreszabott ajánlatot!
  Elolvastam és tudomásul vettem a PANIQ INSTANT KFT. Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatóját és Általános szerződési feltételei-t.

  Címünk

  Budapest

  Telefon

  Írj nekünk kérlek :)

  E-mail

  info@paniqinstant.hu

  Social csatornák