Szabadulószoba, mint csapatépítő tréning

Hatékonyságnövelés játszva!

A csapatoknak adott idő alatt (30-45- 60 perc) egy küldetést kell teljesíteni, mely csak abban az esetben sikerülhet, ha a tagok megosztják egymással az információkat és kellő koordináltsággal működnek együtt. Az időkorlátozás egyfajta stresszhelyzetet állít fel, együttműködésre sarkall, ezzel javítva a csoportmunka és a csapaton belüli kommunikáció hatékonyságát. A program megfigyelhetővé teszi a csoportszerepeket és azok alakulását is a különböző helyzetekben. A szobák olyan játék-elemekből épülnek melyek bárhol összeállíthatók 4 fal közé, így könnyedén cégre lehet szabni, az igényeket és létszámot figyelembe véve. Adott esetben a cégarculathoz, „belső poénokhoz” is igazítható.

A program nem nyelvspecifikus, idegen nyelven is elérhető.

A PánIQ Instant lehetőséget nyújt a csapatok versenyeztetésére is akár egymást követő játékokkal vagy párhuzamos játékokkal, a kiszabadulás ideje és a segítségkérések száma alapján.
A versenyeztetés népszerű eszköze a csapatépítőknek, ajánljuk mindenkinek, hiszen így a kijutás mellett egy másik fontos motiváló tényező is kerül a játékosok elé.

Kapcsolat

  Programjaink elérhetők külsö helyszíneken, és egyedi időpontokban egyaránt.

  Kérjen, cégreszabott ajánlatot!
  Elolvastam és tudomásul vettem a PANIQ INSTANT KFT. Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatóját és Általános szerződési feltételei-t.

  Címünk

  Budapest

  Telefon

  Írj nekünk kérlek :)

  E-mail

  info@paniqinstant.hu

  Social csatornák