Vajon Nektek mi volt, eddig a legjobb csapatépítő programotok?
Munkatársainkkal azon dolgozunk, hogy egyedi, és kreatív rendezvényeket valósítsunk meg, olyan csapatépítő programokkal, amikkel még nem találkoztatok.

Szeretnétek egy céges csapatépítő progromat / küldetést, ahol az ellopott, titkos know-how dokumentumokat kell visszaszerezni? Vagy a konferenciátok ideje alatt megoldanátok egy gyilkossági rejtélyt? Átélnétek, hogy milyen érzés, ha kikapcsoljuk a látásotokat, és úgy kell megoldani feladatokat?

Élmény programjaink között válogathattok a cégetekre szabott szabadulószobáktól kezdve, balta dobáláson át, vak küldetésig – változatos csapatépítő programjainkból.

Ezenkívül, fontos:

Ha nem akartok tréning programot, azért, ha igen, akkor pedig azért:

Jó helyen jártok, ha meguntátok már a sablonos csapatépítő programokat. A PANIQ INSTANT egyedi csapatépítő játékai indoor és outdoor garanciát jelentenek, hogy végre a munkatársaitok is elégedetten távozzanak a „kötelező” rendezvényről. Legyen szó céges csapatépítésről Budapesten, vagy egy vidéki városban.

Amennyiben szeretnétek elmélyülni és mély üzenetet eljuttatni a munkatársaitok felé, akkor keressétek csapatépítő tréning programjainkat.

Kapcsolat

Programjaink elérhetők külsö helyszíneken, és egyedi időpontokban egyaránt.

Kérjen, cégreszabott ajánlatot!
Elolvastam és tudomásul vettem a PANIQ INSTANT KFT. Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatóját és Általános szerződési feltételei-t.

Címünk

1191 Budapest
Toldy utca 3.

Telefon

+ 36 20 25 999 51

E-mail

info@paniqinstant.hu

Social csatornák