Cégre szabott szabadulószoba kitelepüléssel, és csapatépítő programok szervezésével foglalkozunk.

Azoknak a vezetőknek tudunk segíteni, akik szeretnék a munkatársaikat megtartani / motiválni egy interaktív csapatépítő keretében, amire a kollégák is élményként tekintenek, – akár online is.

Amennyiben szeretitek a prémium italokat és a történelmet-ot, akkor a SÖR/BOR/WHISKY Stand-Up programjainkat Nektek találták ki! Viszont, ha inkább az alkoholt mellőznétek, válasszátok a SÜTI vagy SZIVAR Stand-up programunkat.

Ezenkívül, brand specifikus  popup szabadulószobákat tervezünk indoor és outdoor megjelenésekre. (Pl. Fesztiválokra, közterületi kampány részeként, vagy plázákban való megjelenésre,  stb.)

…és persze:

Ha nem akartok tréning programot, azért, ha igen, akkor pedig azért:

Jó helyen jártok, ha meguntátok már a sablonos csapatépítő programokat. A PanIQ iNSTANT egyedi csapatépítő játékai indoor és outdoor garanciát jelentenek, hogy végre a munkatársaitok is elégedetten távozzanak a „kötelező” rendezvényről. Legyen szó céges csapatépítésről Budapesten, vagy egy vidéki városban.

Amennyiben szeretnétek elmélyülni és mély üzenetet eljuttatni a munkatársaitok felé, akkor keressétek csapatépítő tréning programjainkat.

Kapcsolat

  Programjaink elérhetők külsö helyszíneken, és egyedi időpontokban egyaránt.

  Kérjen, cégreszabott ajánlatot!
  Elolvastam és tudomásul vettem a PANIQ INSTANT KFT. Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatóját és Általános szerződési feltételei-t.

  Címünk

  Budapest

  Telefon

  Írj nekünk kérlek :)

  E-mail

  info@paniqinstant.hu

  Social csatornák