Életreszóló élmény a csapatodnak, profi stábbal felvett és megrendezett átverések.

 

Bizonyára, gondoltál már rá, hogy milyen érzés lenne átverni a munkatársaidat, barátaidat, vagy üzlettársaidat… lehet, hogy már egy-két apró prank el is röppent az évek alatt. Itt az idő, hogy az átveréseket a következő szintre emeld!

A PrankFactory csapata a Te igényeid szerint kitalálja, megszervezi és lebonyolítja a kollégád, főnököd, a cégen belüli egyik részleg vagy akár a teljes cég átverését. Akár popcornt ropogtatva akarod végignézni az átverést, akár beépített színészként a részese szeretnél lenni, mi megoldjuk!

És a legjobb benne? Kérésedre a PrankFactory az egészet videóra veszi neked! Képzeld csak el, hogy az átverés után, vagy a karácsonyi bulin visszanézitek a videót együtt… a cég kultúrájának egy igazi gyöngyszeme lesz!

 

Egyszemélyes prank:

Egy kiszemelt személy átverése. Barát, kolléga, beosztott, esetleg egy befektető? Mi mindenkit átverünk!

Csoportos prank:

Egy kiszemelt csoport, részleg, vagy egy teljes kisebb cég átverése.

Online prank:

Feldobnád a napi online meetingeket egy prankkel? Esetleg egy lámát invitálnál a hétfői Zoom megbeszélésre? Ezt is megoldjuk! 

Tartalmazza: PrankFactory átverés személyre / csoportra szabása, megszervezése és lebonyolítása, személyzettel és helyszínre településsel együtt.

AJÁNLOTT EXTRA★ videó a prankről! Színfalak mögötti tartalom, a prank és reakció – az igények szerint szerkesztve.

 

Egyedi átverés:

Van egy elrugaszkodott ötleted egy átverésre? Több héten át felépített átverésre gondoltál? Szeretnéd, ha egy nagyon nagyot gurítanánk? Keress meg minket, és kitaláljuk!

 

 

 

Kapcsolat

  Programjaink elérhetők külsö helyszíneken, és egyedi időpontokban egyaránt.

  Kérjen, cégreszabott ajánlatot!
  Elolvastam és tudomásul vettem a PANIQ INSTANT KFT. Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatóját és Általános szerződési feltételei-t.

  Címünk

  Budapest

  Telefon

  Írj nekünk kérlek :)

  E-mail

  info@paniqinstant.hu

  Social csatornák