Nagy a különbség, ahogy a borbár és a barbár között is. Borismereti kvízjátékunk szórakoztató bevezető a borok világába – online vagy offline csapatépítő opcionális kóstolóprogrammal.

Oké, hogy borban az igazság, de mi az igazság a magyar borok kapcsán? Mi a titka egy jó borkóstolónak? Mi a különbség a hordós és a reduktív érlelés között? A rozé és a siller között? A terroir és a terrier között…? Szórakoztató csapatépítő kvízünk „nulladik
kérdéseként” azt kell eldönteniük a résztvevőknek, hogy borkóstolóval vagy anélkül szeretnének-e elmélyedni a borok világában.

A kvízjáték célja, hogy a komolykodást és a komolytalankodást egyaránt mellőzve a résztvevők megismerkedhessenek a borkóstolás folyamatával, és olyan alapvető borismeretekre tegyenek szert interaktív formában, ami később a hipermarketek polcai előtt állva, vagy éppen baráti társaságban is magabiztosságot kölcsönözhet. Az ünnepi céges rendezvényekről már nem is beszélve.

Létszám minimum / játék: 2 fő
Létszám maximum / játék: nincs
Játékidő: ~ 60 min

Kapcsolat

  Programjaink elérhetők külsö helyszíneken, és egyedi időpontokban egyaránt.

  Kérjen, cégreszabott ajánlatot!
  Elolvastam és tudomásul vettem a PANIQ INSTANT KFT. Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatóját és Általános szerződési feltételei-t.

  Címünk

  Budapest

  Telefon

  Írj nekünk kérlek :)

  E-mail

  info@paniqinstant.hu

  Social csatornák