Mindenki főz, de nem mindenki tud. Konyhafőnök csapatépítő programunk szórakoztató – és finom! – gyorstalpaló a vendéglátás és a humor masterchefjeitől.

Nálatok ki a legjobb séf a csapatban? Főzzétek le közös erővel mesterszakácsunkat, és lessétek el tőle azokat a konyhai fogásokat, amivel bármikor elkápráztathatjátok az egész családot. Az előre egyeztetett menüsor alapanyagait kimérve, előkészítve szállítjuk a programot megelőzően, hogy konyhafőnökünk online bejelentkezésekor a csapatnak már minden a keze ügyében legyen a kezdő, vagy éppen a haladó menüsor lefőzéséhez.

„Mik ezek!? Kik ezek!?”

Konyhafőnökeink Budapest vezető éttermeinek executive séfjei közül kerülnek ki, ám arra is lehetőségetek van, hogy tovább fűszerezzétek a fogásokat a stand-up humor nagyágyúival: a spanyol konyhát bemutató csapatépítőnkön Janklovics Péter szakácssapka nélkül is remekül „instruálta” Kerékgyártó Zoltánt, az El Asador de Pata Negra spanyol grillétterem konyhafőnökét. Ti lefőznétek őket?

Létszám minimum / játék: 2 fő
Létszám maximum / játék: nincs
Játékidő: ~ 90 min

 

Kapcsolat

  Programjaink elérhetők külsö helyszíneken, és egyedi időpontokban egyaránt.

  Kérjen, cégreszabott ajánlatot!
  Elolvastam és tudomásul vettem a PANIQ INSTANT KFT. Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatóját és Általános szerződési feltételei-t.

  Címünk

  Budapest

  Telefon

  Írj nekünk kérlek :)

  E-mail

  info@paniqinstant.hu

  Social csatornák