Kár tagadni, már az X generáció is utálta, amikor szülei azt szajkózták: “Bezzeg a mi időnkben”.

A változások akkor sem voltak könnyűek. Minden generáció között van valamiféle szakadék a változások következményeként. A világ változik, így az értékrend evolúciója is megfigyelhető. Ahhoz hogy együtt tudjunk élni, működni, akár családban, akár munkahelyen, hidat kell építenünk a 2 generáció között, hogy mindkét part mindkét generáció számára ismerős és biztonságos terep legyen.Az X generációnak már az Y is fejtörést okoz, ma pedig már megjelentek az első Z munkatársak is…

A Te Cégednél is előfordult már, hogy a lelkes fiatal kezdők hamarosan távoztak is a cégtől?

Észrevetted, hogy a jól bevált motivációs eszközök nem működnek?

Ez a tréning abban segít, hogy megértsük egymást. Hogy elfogadjuk, másképpen működünk, más dolgokra és más munkakörnyezetre van szükségünk ahhoz hogy lelkesek és lojálisak maradjunk. A tréning abban segít, hogy olyan jövőbeli szervezeti működést alakíthassunk ki, amelyben mindkét generáció jól érzi magát. Ismerve és elfogadva a különbözőségeinket, megkeressük a közös pontokat, és azokból építünk hidat.

Basic

Fél nap

Medium

X

1 nap

Optimum

X

2 nap

Kapcsolat

Programjaink elérhetők külsö helyszíneken, és egyedi időpontokban egyaránt.

Kérjen, cégreszabott ajánlatot!
Elolvastam és tudomásul vettem a PANIQ INSTANT KFT. Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatóját és Általános szerződési feltételei-t.

Címünk

1191 Budapest
Toldy utca 3.

Telefon

+ 36 20 25 999 51

E-mail

info@paniqinstant.hu

Social csatornák