Közeledik a csapatépítés időpontja, de már unod a megszokott dolgokat? Esetleg úgy érzed, jót tenne a csapatösszhangnak egy interaktív tréning? Vagy éppen az új kollégának szeretnél segíteni abban, hogy beilleszkedjen? Ha Te sem a konzerv megoldások híve vagy, mutatjuk a legjobb programot, hogy kiszabaduljatok a hétköznapokból.

INSTANT megoldás – második verzió

Képzeld el, hogy az asztalodnál ülsz. Szünetre indulnál, amikor kapsz egy üzentet a kedvenc kollégádtól: „Segítsetek! Át tudtok jönni 5-en segíteni?”

Eddig meg van? Most képzeld el, hogy beléptek a részleg folyosójára ahol a megszokott, világos helyiség helyett vaksötét fogad. A hátatok mögött becsukódik az ajtó, a kártyátok nem erre az emeletre szól (bejutni is alig tudtatok), a lámpakapcsoló nem működik, mobilt nem hoztatok, de ebben a pillanatban legalább valahol csörögni kezd egy telefon. Öten, öt féle irányba indultok el, hogy megkeressétek. Óvatosan persze, mert nem lenne jó semminek nekimenni. Persze, hogy te nekimész.

Tapogat, tapogat, asztal. Lassan továbbcsoszogsz. Tapogat, tapogat, szekrény.

A mobil közben egyre csak csörög…

Megtaláltam! Valami régi nyomógombos cucc, de betört a kijelzője. Felveszem.

Oké. Csak kérj segítséget!

A főnök az, aki hadarva kéri, hogy küldjetek át neki egy e-mailt, de lehetőleg 10 percen belül, mert egy meetingre siet, amihez kellenek a mellékletek. Köszöni és leteszi. Épp visszahívnátok, amikor egy pillanatra a bútorok közé rejtve, felvillan egy monitor kijelzője, majd elalszik. Valahol egy walkie talkie is elkezd recsegni, közben pedig már nyomkodjátok a mobilt, de hiába… És kevesebb, mint 10 percetek van eljutni a géphez…

És most képzeld el, hogy a nap és magatok megmentése helyett, elmehettek a például ebédelni a kollégákkal, hogy jobban összerázódjatok.

Mit gondolsz? Velünk tartatok az ebéd helyett?

Növeld játszva a hatékonyságot!

A fentieknek megfelelően, a PÁNiQ-INSTANT bármelyik szolgáltatását választva, egy kreált, fantáziavilág szereplői lehettek, amelyben egy-egy küldetést kell teljesítenetek, természetesen adott idő alatt. A küldetések során logikai, asszociációs, valamint ügyességi feladatokat kell megoldanotok, az egyes történetek fonalát követve. Minden egyes játékmenetet a Ti cégetek tevékenységéhez, valamint annak arculatához igazítunk a felhasznált eszközökön, információkon, színeken és logókon át, egészen a játék történetéig.

Választhattok állandó programjaink (Katonai, Irodai, „Gyilkosos”, Blindbar, Társasjáték, stb.) közül, melyek megjelenését és sztoriját Rátok és hozzátok igazítjuk, vagy kérhetitek, hogy készítsük el a Ti, saját programotokat, elképzeléseiteknek és céljaitoknak megfelelően.

Mivel az egyes feladatok teljesítése minden esetben csak akkor sikerülhet a kollégáknak, ha a tagok megosztják egymással az információkat és kellő hatékonysággal működnek együtt, a résztvevők számára szinte észrevétlenül javul majd a csoportmunka és a csapaton belüli kommunikáció hatékonysága.

A program során pedig nem csak megfigyelhetővé tesszük számotokra a csoportszerepeket és azok alakulását a különböző helyzetekben, de abban is segítséget nyújtunk, hogy tudjatok tanulni az egyes szituációkból. Ráadásul „a szobák” olyan játék-elemekből épülnek fel, amelyek bárhol (így belső és külső helyszíneken is egyaránt) összeállíthatóak. Ennél fogva könnyedén cégre tudjuk szabni az igényeket, hogy ne csak a létszám (egy-egy programon akár egyszerre 20 Fő), de a „belsős poénok” is adottak legyenek.

Garantáltan eredményes

A szabadulást/élményprogramot követően lehetőségetek van arra is, hogy egy 60-90 perces kiértékelésben is részt vegyetek, amelynek során kielemezzük a kamerákkal rögzített játékot egy tréner segítségével, hogy az átélt élményen felül, a program tanulságaival is gazdagabbak legyetek.

Amennyiben bármilyen kérdésed/kérdésetek van, vagy csak felkeltettük az érdeklődésed, keress minket elérhetőségeink bármelyikén!

Kapcsolat

  Programjaink elérhetők külsö helyszíneken, és egyedi időpontokban egyaránt.

  Kérjen, cégreszabott ajánlatot!
  Elolvastam és tudomásul vettem a PANIQ INSTANT KFT. Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatóját és Általános szerződési feltételei-t.

  Címünk

  Budapest

  Telefon

  Írj nekünk kérlek :)

  E-mail

  info@paniqinstant.hu

  Social csatornák