Jó-jó, de mit adtak nekünk még a rómaiak!? – Katona Csaba, a történelem stand-up doktorának csapatépítő borkóstoló-monológja.

Kóstolj együtt Pannónia első borlovagjaival, illatozz Mátyás király kupájából és méregesd elégedetten a szerb és a sváb tőkéket a tősgyökeres hazai borkedvelőkkel.Katona Csaba, történész (és stand-up!) doktorának szórakoztató előadása kézen fogva vezet át a magyar történelmen a hazai és nemzetközi borkultúra nyomában – de úgy, hogy mindig legyen idő egy kóstolásra. A tételeket előzetesen kiszállítjuk, a borsorban pedig csak annyi a közös, mint az előadóban: mindannyian minőséget képviselnek.

Borkóstoló sommelier-style

A borkóstoló program Katona Csaba mellett Füle Lídia sommelier vezetésével is kérhető, aki a kultúrtörténeti sztorik helyett a hazai borkultúra jelenébe, a borkészítés kulisszáiba vezeti be a csapatot. Előadása nemcsak a borkultúrában járatlan, de a
feketeöves kóstolóknak is garantáltan tartogat újdonságokat. Garantáltan alapvető borismeretekre tehettek szert interaktív formában, ami később a hipermarketek polcai előtt állva, vagy éppen baráti társaságban is magabiztosságot kölcsönözhet. Az ünnepi céges rendezvényekről már nem is beszélve.

Több ez mint társadalmi felelősségvállalás, ez az összefogás ereje. Ha azt hiszed, a mindennapjaid valódi rémálmok, tévedsz!

Létszám minimum / játék: 2 fő
Létszám maximum / játék: nincs
Játékidő: ~90min

Egyéb kóstoló programjaink:  SÖR, WHISKY

Kapcsolat

  Programjaink elérhetők külsö helyszíneken, és egyedi időpontokban egyaránt.

  Kérjen, cégreszabott ajánlatot!
  Elolvastam és tudomásul vettem a PANIQ INSTANT KFT. Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatóját és Általános szerződési feltételei-t.

  Címünk

  Budapest

  Telefon

  Írj nekünk kérlek :)

  E-mail

  info@paniqinstant.hu

  Social csatornák