Ha egy nő azt kérdezi: szeretsz? – nincs jó válasz, az már szemrehányás. A nő nem azt akarja, hogy azt mondja a férfi: szeretlek, hanem azt akarja, hogy szeressék, és ezért a férfi legyen az, aki akarja ezt mondani. Hiszen tudja: ha csak azért mondja a bűvös szót a férfi, mert ezt várják el tőle, akkor ez már nem lehet igaz.

VEZETŐI TRÉNING A MUNKATÁRSAK ELKÖTELEZETTSÉGÉNEK NÖVELÉSÉRE

Ugyanez a helyzet a vezetőkkel is, ha már számon kell kérni, mert nem hajtják végre a beosztottak a feladataikat, ha ott kell lenni a sarkukban, hogy dolgozzanak, már baj van, valamit elmulasztottak. Nem érték el, hogy ŐK akarják. A motiváció lehetőségeiről és vezetői eszközeiről szól a program.

Basic

X

Fél nap

Medium

X

1 nap

Optimum

X

2 nap

 

KECSKE IS JÓLLAKIK, KÁPOSZTA IS MEGMARAD

Mi a kulcsa annak hogy elérjük céljainkat, de mégis együttműködőek maradjunk?

Az asszertivitás szó jelentése: önérdek érvényesítés agresszív viselkedés nélkül. Arany középút az “oroszlán” és a “nyúl” között, a támadó harcos és a behódoló áldozat viselkedése között. Még az agresszív magatartásformák és megnyilvánulások között gyakori a kiabálás, a düh, az asszertív tárgyalópartner higgadtan, nyugodtan keresi a kompromisszumot, illetve mindkét fél érdekeinek maximális érvényesítésére törekszik.

Basic

Fél nap

Medium

X

1 nap

Optimum

X

2 nap

Kapcsolat

Programjaink elérhetők külsö helyszíneken, és egyedi időpontokban egyaránt.

Kérjen, cégreszabott ajánlatot!
Elolvastam és tudomásul vettem a PANIQ INSTANT KFT. Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatóját és Általános szerződési feltételei-t.

Címünk

1082 Budapest
Futó u. 35-37.

Telefon

+ 36 20 25 999 51

E-mail

info@paniqinstant.hu

Social csatornák