KIVÁLASZTÁS TRÉNING

Kiválasztás tréning kutyákkal?

A kiválasztás tréning során nem tesztek használatát fogják segíteni a kutyák, hanem a speciális, tapasztalati tanulás alapú modulokban kénytelenek leszünk a non verbális jelzések alapján következtetni: személyiségre, alkalmasságra, motivációkra, így a nap végére már egy-egy feladatra is képessé válhatunk megtalálni a legjobban teljesítő jelöltet.

Tanulunk kompetenciákról, és ebbe a programba belecsempészünk némi technikát is, ilyenkor négylábú tanítómestereink pihennek kicsit.

Basic

Fél nap

Medium

X

1 nap

Optimum

X

2 nap

 

ŐSZINTE VEZETŐ

Mitől lesz “őszinte” ez a vezetői tréning? Leginkább attól, hogy a kutyák nem hazudnak. Hogy a kutyáknak nem az lesz a “főnök”, aki ki lett nevezve. Nem esnek hasra a vállalati autódtól, az irodádtól és rangodtól, ők annak látnak, aki vagy. Ha szeretnél tükröt magadról, és felismerni, mely viselkedések működnek a kutyáknál, és az embereknél is, akkor ez a tréning újszerű módon tanít neked vezetésről, motivációról, empátiáról, és még sok másról. Tankönyvszagú elméletek nélkül. Tőlük a visszajelzést is másképp fogadnád, nem igaz?
Egész illetve 2 napos tréningünkben – mivel a kutyáknak is szüksége van pihenésre – hol a kutyákkal dolgozunk, hol a kutyák által megtapasztalt élményeket dolgozzuk fel, hogy mindez felhasználható legyen a mindennapi munkában.

Basic

X

Fél nap

Medium

X

1 nap

Optimum

X

2 nap

 

“DOGTIVITY”

A kutyákkal való közös feladatmegoldás más, mint a szimulált játékok, egyszerűen azért, mert a kutya: igazi.
Nem szerepet játszunk, amikor Vele dolgozunk, legalábbis abban biztosak lehetünk, hogy ha ketten vagyunk egy helyzetben, az egyik fél önmagát fogja adni. Ahhoz hogy egyedül vagy külön a speciális eszközös vagy eszköz nélküli megmérettetésekben a csapatok jól teljesítsenek, oda kell figyelniük az apró jelekre, a viselkedésre.

Amit szintén ígérhetünk: Nem tanteremben fogunk tanulni, hanem aktív , változatos, mozgalmas feladatok során, és ebben Kutya Cimboráink segítenek.

Nem lesznek szerepjátékok, nem mászunk fára, és filmet sem fogunk nézni.

Basic

X

Fél nap

Medium

X

1 nap

Optimum

2 nap

 

DR. DOG KOMMUNIKÁCIÓS MESTERKURZUSA

A kommunikációs hatékonyság 3 pillére: Beszéd, hogy más is azt értse amit mondani akarunk, Meghallgatás és megértés, hogy azt értsük, amit mondani akarnak nekünk, valamint a befolyásolás, hogyan tudunk meggyőzni másokat arról hogy azt tegyék amit mi szeretnénk.

Tréningünk is erre a 3 pillérre épül, és ebben a non verbális kommunikáció mestereitől tanulhatunk első kézből. Vagy inkább első mancsból?

Vezetők részére némi elméletet és technikát is becsempészve a mtiváló kommunikáció kérdéskörét is körüljárjuk.

Basic

X

Fél nap

Medium

X

1 nap

Optimum

X

2 nap

Kapcsolat

Programjaink elérhetők külsö helyszíneken, és egyedi időpontokban egyaránt.

Kérjen, cégreszabott ajánlatot!
Elolvastam és tudomásul vettem a PANIQ INSTANT KFT. Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatóját és Általános szerződési feltételei-t.

Címünk

1082 Budapest
Futó u. 35-37.

Telefon

+ 36 20 25 999 51

E-mail

info@paniqinstant.hu

Social csatornák