A szabadulószobák elterjedtek nemcsak Magyarországon, de már szinte az egész világon. A közös munkára, a jó szerepelosztásra, a csapattagok erősségeire építő együtműködés, a jó kommunikáció itt is meghozza a gyümölcsét, a csapat eredményesebben és gyorsabban teljesíti a küldetését, jut ki a bezárt szobából időn belül.

Azonban nem minden csapat ismeri fel az egymás különbözőségében rejlő lehetőségeket, pedig a jó csapat egyik ismérve az, ha minden szükséges csapatszerep kialakul, és a feladatok kiosztásánál is fogyelembe veszik egymás erősségeit.

A tréningen a csapattagok erősségeire, különbözőségének megtapasztalásásán alapuló megbeszélésre helyezzük a hangsúlyt.
Egy egymást ismerő, erősségekre építő közösség a hatékonyság növelése mellett az egyének motiváltsági, elégedettségi szintjét is növeli.
Hiszen ki ne szeretne egy olyan munkahelyen dolgozni, ahol szükség van rám, fontosnak érzem magam, olyan feladatot kapok, amiben jó vagyok és szeretem is, emellett elfogadnak olyannak, amilyen vagyok?

 

Basic

X

Fél nap

Medium

X

1 nap

Optimum

X

2 nap

Kapcsolat

Programjaink elérhetők külsö helyszíneken, és egyedi időpontokban egyaránt.

Kérjen, cégreszabott ajánlatot!
Elolvastam és tudomásul vettem a PANIQ INSTANT KFT. Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatóját és Általános szerződési feltételei-t.

Címünk

1191 Budapest
Toldy utca 3.

Telefon

+ 36 20 25 999 51

E-mail

info@paniqinstant.hu

Social csatornák