A szabadulószobák már nemcsak Magyarországon, de szinte az egész világon elterjedtek. Hiszen a közös munkára, a jó szerepelosztásra, a csapattagok erősségeire építő együtműködés, a jó kommunikáció ezekben a helyzetekben is meghozza gyümölcsét: a csapat eredményesebben és gyorsabban teljesíti a küldetését, jut ki a bezárt szobából.

Azt azonban már jóval kevesebben mondhatják el magukról, hogy a közös élményt követően időt fordítanak arra is, hogy a megtapasztaltakat csapatuk építésére, a csapatkohézió növelésére, mindennapi hatékonyságuk javítására is felhasználják.

A jól megkomponált feladatok után, szervezetfejlesztő tréner vezetésével lebonyolított workshop moduljaink segítségével azonban erre is lehetőség van.

A csapatépítés első lépése önmagunk értékelése, annak tudatosítása, hogyan működtünk a folyamatok legelejétől azok végéig, és milyen dinamikák zajlottak közben bennünk…

Basic

X

Fél nap

Medium

X

1 nap

Optimum

X

2 nap

Kapcsolat

Programjaink elérhetők külsö helyszíneken, és egyedi időpontokban egyaránt.

Kérjen, cégreszabott ajánlatot!
Elolvastam és tudomásul vettem a PANIQ INSTANT KFT. Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatóját és Általános szerződési feltételei-t.

Címünk

1191 Budapest
Toldy utca 3.

Telefon

+ 36 20 25 999 51

E-mail

info@paniqinstant.hu

Social csatornák